Viihtyisä sijaiskoti Isojoella, Etelä-Pohjanmaalla

Yhteydenotto

Lastenkoti Villatossu on seitsemänpaikkainen, ympärivuorokautista sijaishuoltoa 6–15-vuotiaille lapsille tarjoava sijaiskoti Etelä-Pohjanmaan Isojoella. Sijaintimme maaseudun rauhassa ja viihtyisät, kodinomaiset tilamme takaavat lämpimän sekä turvallisen kasvuympäristön. 

Lue lisää ja ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi vapaita paikkoja.

 Koulutie 26, 64810 Vanhakylä

Viihtyisät ja avarat tilamme on suunniteltu erityisesti lastenkodin vaihteleviin tarpeisiin. Kotimme keskeisin paikka on isoon oleskelutilaan yhdistyvä tilava avokeittiö – kodikkaassa tilassa on mukava viettää aikaa yhdessä muiden lastenkodin lasten sekä henkilökunnan kanssa.

Jokaiselle lapselle räätälöidään oma huone lapsen toiveiden, kuten lempivärien ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Oman huoneen ja avokeittiö-oleskelutilan lisäksi lasten käytössä on toinen oleskelutila, kolme wc:tä, kolme suihkua sekä sauna.

Perhehuoneessa mahtuu yöpymään koko perhe

Omaa rauhaa tarjoava tilava perhehuoneemme on keino ylläpitää lapsen yhteyttä hänen perheeseensä ja muuhun läheisverkostoonsa. Omalla sisäänkäynnillä varustetusta perhehuoneesta löytyy kylpyhuone sekä keittiö ja nukkumapaikat yhteensä viidelle henkilölle. 


Perhehuone on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa kotona vierailu perheen vuorovaikutuksen säilyttämiseksi ja tukemiseksi ei ole lapsen edun mukaista. Tällöin perhe voi saapua lapsen luo lastenkotimme turvalliseen ympäristöön.

Lue lisää toiminnastamme

Runsaasti harrastusmahdollisuuksia

Lastenkotimme suuri piha tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen puuhasteluun ja liikuntaan. Pihalta löytyy muun muassa iso jalkapallokenttä sekä vanhan kyläkoulun piha keinuineen ja leikkitelineineen. 


Sijaintimme luonnonläheisessä ympäristössä maaseudun rauhassa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden luonnon tutkiskeluun ja retkeilyyn. Lisäksi lastenkodin vieressä sijaitseva kiinteistö on muutettu lasten harrastustiloiksi muun muassa musiikkiharrastuksia varten. Meille Lastenkoti Villatossussa on tärkeää voida tarjota lapsille paljon mukavaa aktiivista tekemistä joka päivä.

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa Lastenkoti Villatossun arkeen!